Karameliserede valnødder

Karameliserede Valnødder

225 gr. Valnødder I skal (???gr. Uden)
100 gr. Øko rørsukker
450ml. Jordnøddeolie
3 spsk. Sesamfrø

En gryde med vand bringes I kog. Lad valnødderne simre I 5 minutter.
Hæld vandet fra.
Tør nødderne med køkkenrulle.
Spred dem ud på en bageplade og strø sukker over. Rod dem rundt med fingrene så sukkeret dækker bedst muligt.
Lad dem tørre I 2 timer mindst, eller natten over.
Opvarm olien I en kasserolle, eller en wok. Steg dem I omkring 2 minutter, uden at de bliver brændt. Tag dem op med en hulske. Læg dem på en bagerist med småt net. Drys med sesam.
Serveres varme eller kolde.
Kan holde sig I glas ca. 2 uger.

Tags: 
valnødder karameliserede sukker jordnøddeolie
No comments yet

Leave a Comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.