Simpel wok med nudler

300 gr. Kinesiske æggenudler.
200 gr. Friske soyabønnespirer.
2 forårsløg.
3 fed hvidløg.
3 spsk. olie.
2 spsk. Fiskesauce.
2 spsk. Østerssauce.
1 tsk. Sukker.

Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.
Skyl og afdryp bønnespirerne.
Klargør forårsløg. Skær I 3cms længde og flæk dem på langs.
Hak hvidløg fint.
Varm olien og steg hvidløg 1 minut.
Tilsæt nudlerne.

Kom spirerne og forårsløg I sammen med fiskesauce og østerssauce.
Smag til med sukker.

Bland det hele og servér.

Tags: 
Nudler bønnespirer forårsløg wok
No comments yet

Leave a Comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.