Rodbøffer med pasta og svampe i flødesauce

Bøfferne:

  • ca. 250 gr Rødbede
  • ca. 250 gr Pastinak eller Persillerod
  • ca. 250 gr Gulerødder
  • 2 Æg
  • 1 dl Rasp, plus til panering
  • Salt, Peber
  • 100gr. Ost

Sauce:

  • Madlavningsfløde
  • ca. 200 gr Champignoner

Pasta efter eget valg. Se på posen hvor mange og hvor længe de skal koge.

Grøntsagerne rives på rivejern, eller nemmere; med en maskine. Det hele røres sammen, med æg, rasp og ost. Hviler i køleskab ca. ½-1 time.

Formes til bøffer, ca. 7 stk.
Vendes, først i mel, derefter i æg, og så rasp. Ligger lidt og får så en gang æg og rasp igen. Steges på en pande m. olie. Panden skal ikke være al for varm, men bøfferne steges lidt længere. – En stegeskorpe er fin.

Servers med pasta, f.eks. små makaronier. Som serveres m. en sause lavet med madlavningsfløde, tyknet m. maizena, og ca. 200gr skiveskåret, pandestegte champignon, der får en god omgang på peberkværnen på panden. (Smør er godt, olie er okay).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *