• 500 gr Rødbeder
  • 2 Gulerødder
  • 2 Pastinak og/eller persillerod
  • ½ Selleri
  • 1 Porre
  • 2 Løg
  • Grøntsags bouillon terninger
  • 2 spsk hakket persille.
  • Citronsaft
  • Salt, peber, sukker

Vask og skræl rødbederne, gulerødderne, pastinak/persillerødderne og selleri. Skær dem alle i mindre stykker. Pil løg og skær dem i ottendedele. Rengør porre og skær rod og top af. Skær i ringe. Det hele kommes i en gryde med vand, der bringes i kog. Skru ned for blusset og lad det hele simre. Kom nu buillon terningerne i, opløst i lidt vand. Kom persillen i, brug eventuelt frosset. Læg låg på gryden og lad det hele stå og simre i mindst en time. Smag på suppen og kom citronsaft, salt, peber og sukker i efter behag.

Serveres med et godt madbrød til.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.