- Olivenolie
- Tomater, omkring 2-3 dåser/brikker/glas – ca. 1Kg
- 2 stk Squash eller courgetter, store.
- 1 stk Auberginer, 1 stor eller 2 mindre.
- 3-4 stk Peberfrugter eller snackpeber.
- 3 stk alm. Løg.
- 3-4 Fed Hvidløg
- 2 små Laurbærblade.
- Lidt timian.
Løg og hvidløg hakkes ret groft.
Snackpeber befries for kerner og vægge, skæres i mindre stykker.
Skær squash i skiver, derefter i tern.
Skær Aubergiberne i skiver, derefter i tern.
Hæld en sjat olie i en gryde og steg auberginerne et par minutter. Tag dem ud af gryden de lægges til side til senere. Hæld en ny sjat olie i gryden og giv squashen et par minutter. Den lægges også tilside.
Nu kommes hvidløg, løg og peberfrugten i gryden og de skal have 5 minutter. Tilsæt så tomat saucen og giv det sammen med løg osv. ca. 10 minutter under låg. Kom nu auberginer og squash i gryden, krydres med salt, peber, og lidt sukker og laurbærbladene plus timian, og småkoger så 30 minutter under låg.
Kan spises som hovedret. Jeg vil foreslå noget madbrød. Event Roti brød.