- ca. 200 gr Champignon
- ca. 100 gr Blå Ost.
- ca. 1/4 liter Piskefløde, (bekymret over vægten – brug madlavningsfløde ell. lign.)
- Pasta passende til 2 pers. 200-250gr.
Rens svampene og skær dem i skiver.
Steg dem på en pande i smør – (bekymret over vægten – brug olie ell. andet.)
I mellemtiden koges pastaen, hæld vandet fra i et dørslag ell. lign. Og hæld pastaen tilbage i gryden.
Hæld fløden ved, og det meste af osten smuldres i gryden, der varmes let op.
Vend det hele lidt sammen. Når osten er smeltet og det hele er lidt varmt hældes hele blandingen i et lille ovnfast fad. Strø svamepene over og det sidste af osten.
Kom nu fadet under grillen i ovnen v. ca. 250grader i ca. 5 minutter.
Serveres med salat og en skive god brød.