100 gr. Citronsaft (friskpresset) 100 gr. Appelsin saft (friskpresset) 200 gr. Rørsukker (ell. alm. sukker) 200 gr. Vand 1 Æggehvide Varm sukker og vand op
Author: jacob
Bøfferne: ca. 250 gr Rødbede ca. 250 gr Pastinak eller Persillerod ca. 250 gr Gulerødder 2 Æg 1 dl Rasp, plus til panering Salt, Peber
500 gr Rødbeder 2 Gulerødder 2 Pastinak og/eller persillerod ½ Selleri 1 Porre 2 Løg Grøntsags bouillon terninger 2 spsk hakket persille. Citronsaft Salt, peber,
2 Skalotteløg 2 fed hvidløg Olie – til stegning af løg 400 gr. Risotto ris 2 dl. Hvidvin Timian – efter smag 1 liter grøntsags
Omkring 300-350 gr, kantareller. Spaghetti til alle personer. ¼ liter piskefløde. 75 gr. Gorgonzola Friske kværnet peber. Salt. Rens svampene og skær dem i mindre
350 gr. Hvedemel, event. Pizza mel 300 gr. Fuldkorns hvedemel 330 ml. Hvidtøl (1 flaske) 270 ml. Vand 10 gr Gær 1 tsk Sukker, sirup,
Olivenolie Tomater, omkring 2-3 dåser/brikker/glas – ca. 1Kg 2 stk Squash eller courgetter, store. 1 stk Auberginer, 1 stor eller 2 mindre. 3-4 stk Peberfrugter
Dej: 200 gr Hvedemel (300 gr) 100gr Smør (150 gr) 1 Æg (1-2 æg) salt. Fyld: 1 Pose frossen spinat. 1-2 æg. Salt og peber
1 liter vand 250 gr. polenta mel, eller majsgryn 100 gr. parmesan, frisk revet 2 x 400 gr. Hakket oksekød 2 løg 1 glas tomatsauce
225 ml Letmælk 50 gr. Rørsukker 225 ml Fløde 38% (piskefløde) Smagsgiver Kom mælk og sukker i en lille gryde. Varm op under svag varme